Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss som vi ber dig kontrollera.

 

Hemleverans

Vi erbjuder hemleverans, avemballering och montering inom Stockholmsområdet. Pris på förfrågan och tid för leverans enligt överenskommelse som passar dig.

 

Hämta själv i butik

Du kan själv hämta dina produkter i butiken när det passar dig. När du väljer Hämta själv i butik betalar du dina produkter i samband med hämtning. Vår butik har öppet vardagar mellan 11.00 -18.00 och lördagar 11.00 -16.00 med begränsad utlämning under lördagar.

 

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Englesson & Company

Danderydsvägen 69

182 62 Djursholm, Sweden

Telefon: 08-755 56 60

mobelbutiken(at)englesson.com

 

Öppet

Måndag - fredag 11 - 18

Lördag 11 - 16

Söndag 11-15